Etichete Securizate - Sigilii

Etichete Securizate - Dual Layer

etihete securizate dual layer

 

 

 

Aceste etichete sigiliu asigura cel mai inalt grad de securizare. Daca aplicatiile implica securizarea de cutii, ambalaje, zone de acces, calculatoare, documente, etc atunci aceste tipuri de "sigilii" sunt cele mai potrivite. Orice tentative de violare duce la producerea de modificari ireversibile. Cele doua staturi se vor desprinde si inscriptii de genul "OPENED" ,"VOID" sau unele customizate vor fi vizibile, iar incercarea de resigilare este imposibila.

Totodata proprietatile etichetelor permit utilizarea acestora fara existenta riscurilor ca acestea se vor desprinde de la sine in cazul utilizarii in conditii extreme (frig, cald, umezeala, vant, etc.)

Descriere produs

Etichetele securizate Dual Layer sunt cele mai simple si eficace sigilii pentru a securiza cutiile, pachetele, usile, rezervoarele, etc. Proiectate si realizate pentru a impiedeca si pentru a evidentia orice tentativa de violare, aceste "sigilii" vor arata un mesaj clar "OPENED" atat pe eticheta cat si pe suprafata daca vor fi indepartate.
* Fiecare eticheta este unic inseriata - sub suprafata etichetei - pentru a preveni inlocuirea frauduloasa (stergere, inlocuire)si pentru a permite inregistrarea intr-o baza de date.
* Mesajul de violare este realizat intr-un format securizat. Eticheta este realizata "in-register" adica fiecare eticheta este realizata intr-un format unic. Pentru informatii suplimentare va rugam sa vizitati sectiunea FAQ .
* Eticheta realizata dintr-un material semi-transparent pentru ca o noua eticheta sa nu poata fi lipita peste vechiul mesaj de avertizare "OPENED".

Dual Layer Label Lock™ este disponibila si in varianta transparenta cu mesaj de violarea vizibil in UV.
Etichetele sunt disponibile in 3 variante standard.
Etichetele se pot personaliza conform cerintelor clientului - mesajul de avertizare, logo, culoare, mod de inserire.
Seriile standard sunt intr-un format "criptat" iar acest fapt permite multiple verificari: lot, data productie, persoana responsabila. Seriile sunt pastrate in baza de date a producatorilor (UK) si in baza de date proprie. Aceste serii sunt pastrate in ambele baze pe o perioada indelungata ( 7 ani ), conform normelor UK de evidenta a produselor cu regim special.

etihete securizate dual layer

Home | Site Map | Privacy Policy | Contact Us | ©2009 Aldo Security