Etichete Securizate - Sigilii

Etichete securizate tip sigiliu

Bine ati venit

Aldo Security va pune la dispozitie etichete securizate tip sigiliu ce va ofera urmatoarele avantaje:
o bariera menita sa previna incercarile de acces neautorizat
o vizualizare clara a tentativelor de acces neautorizat cat si a accesului neautorizat
o solutie alternativa de securizare ce ofera securitate si trasabilitate utilizand seriile unice pentru prevenirea duplicarii.

Intrebari Frecvente

 • Ce sunt etichetele securizate?
  Etichetele securizate sunt "sigilii" realizate pentru a se lipi pe suprafete pentru a evidentia tentativelele de violare sau accesul neautorizat.

 • Cum lucreaza etichetele securizate?
  Exista multiple solutii pentru rezolvarea problemelor de securizare cu ajutorul etichetelor securizate. Este foarte important ca materiale corecte sa fie utilizate pentru o anumita aplicatie. Utilizarea unui material necorespunzator poate duce la distrugerea permanenta a unor suprafete (de exemplu 'aeronavele') sau o eticheta de securitate nu va putea oferi absolut nici un fel de securitate! Etichetele securizate "lucreaza " prin deformare sau modificarea caracteristicilor intr-un fel ce va permite o vizualizare clara a tentativelor de violare, indepartare si incercarea de re aplicare. Etichetele se pot intinde sau deforma, se pot distruge in bucati, isi pot schimba culoarea sau se pot de-lamina pentru a evidentia accesul neautorizat. Pentru determinarea mecanismului corect de actiune al etichetei este necesar sfatul specialistului nostru.

 • Personalizarea etichetelor este scumpa ?
  Nu. Ca in orice act de vanzare cumparare primesti exact ceea ce platesti, dar noi vom incerca sa va oferim o solutie care va satisface cerintele dumneavostra tehnice si se va incadra in bugetul alocat.

 • Toate etichetele de securizare lasa urme si aspectul mirezabil la dezlipire ?
  Nu. Vechile tehnologii de realizare a etichetelor de securizare lasau, fara exceptie, o cantitate mare de reziduuri lipicioase. Noile tehnologii pe care le detinem ne permit realizarea unor etichete securizate care NU lasa nici un fel de reziduu sau care LASA reziduuri (in functie de aplicatie). Un bun exemplu pentru o eticheta care nu lasa reziduuri este reprezentat de produsele de varf "etichete securizate No residue". Totodata sunt creeate si etichete securizate speciale cu un inalt continuut de reziduuri "Dual Layer".

 • Care este cea mai buna eticheta securizata pentru aplicatia mea?
  La aceasta intrebare va vom raspunde cu placere la telefon sau prin email. Avem nevoie doar de cateva detalii privind aplicatia dumneavoastra si va vom ghida catre cea mai buna solutie.

 • Pot comanda cantitati mici, ca de exemplu 1000 de bucati?
  Da. Multi clienti comanda doar cantitati mici, pentru realizarea nevoilor urgente. Bineinteles anumite tehnologii nu sunt ieftine pentru fabricarea unui numar mic de produse, drept pentru care anumite produse sunt conditionate de o cantitate minima

 

 

 

 

 

 

 

Home | Site Map | Privacy Policy | Contact Us | ©2009 Aldo Security