Etichete Securizate - Sigilii

Etichete securizate No Residue

Bine ati venit

Aldo Security va pune la dispozitie etichete securizate tip sigiliu ce va ofera urmatoarele avantaje:
o bariera menita sa previna incercarile de acces neautorizat
o vizualizare clara a tentativelor de acces neautorizat cat si a accesului neautorizat
o solutie alternativa de securizare ce ofera securitate si trasabilitate utilizand seriile unice pentru prevenirea duplicarii.

etichete securizate no residue

Etichetele securizate No Residue sunt cele mai simple si eficace sigilii pentru a securiza cutiile, pachetele, calculatoarele, intrumente de masura si control, etc.
Proiectate si realizate pentru a impiedeca si pentru a evidentia orice tentativa de violare, aceste "sigilii" vor arata un mesaj clar "OPENED" pe etichete daca vor fi indepartate.
Aceste etichete nu lasa urme pe suprafata pe care sunt aplicate. Datorita acestei calitati etichetele No Residue pot fi utilizate pentru securizarea autoturismelor, aeronavelor, laptop-urilor, panouri de control, etc.
* Fiecare eticheta este unic inseriata - sub suprafata etichetei - pentru a preveni inlocuirea frauduloasa (stergerea si inlocuirea) si pentru a permite inregistrarea intr-o baza de date.
* Mesajul de violare este realizat intr-un format securizat. Eticheta este realizata "in-register" adica fiecare eticheta este realizata intr-un format unic. Pentru informatii suplimentare va rugam sa vizitati sectiunea FAQ.
* Eticheta realizata dintr-un material semi-transparent pentru ca o noua eticheta sa nu poata fi lipita peste vechiul mesaj de avertizare "OPENED".

Etichetele sunt disponibile in 3 variante standard
Etichetele se pot personaliza conform cerintelor clientului - mesajul de avertizare, logo, culoare, mod de inserire.
Pentru securizare crescuta aceste etichete se pot livra si in varianta sensibila la incercari de violare cu solventi de orice tip, aer cald / rece, apa, etc.
Seriile standard sunt intr-un format "criptat" iar acest fapt permite multiple verificari: lot, data productie, persoana responsabila. Seriile sunt pastrate in baza de date a producatorilor (UK) si in baza de date proprie.
Aceste serii sunt pastrate in ambele baze pe o perioada indelungata ( 7 ani ), conform normelor UK de evidenta a produselor cu regim special.

etichete securizate no residueetichete securizate no residueetichete securizate no residue

 

 

 

Home | Site Map | Privacy Policy | Contact Us | ©2009 Aldo Security